Voorbewerker / Industrieel Spuiter

Uur per week

38

Denkniveau

MBO

Locatie

Dinxperlo

Talen

NL
Deel vacature

Table of Contents

Giesen Coffee Roasters is een familiebedrijf dat meer dan 30 jaar ervaring heeft in het fabriceren van hoogwaardige kwaliteit koffiebranders en wereldwijd opereert.

Door gebruik te maken van staal, roest vast staal, gietijzer, hoogwaardige elektrische componenten en materialen van de hoogste kwaliteit, bouwen we betrouwbare koffiebranders met een lange levensduur.

Ons product wordt van begin tot eind in eigen beheer geproduceerd. Elk product is met de hand gebouwd door ervaren vakmensen en individueel getest. Dit gebeurt al jarenlang in Ulft en sinds afgelopen jaar ook op onze nieuwe productielocatie in Dinxperlo!

Overzicht Voorbewerker / Industrieel Spuiter

Haal jij voldoening uit het mooier maken van producten en vind jij het een uitdaging om als industrieel natlakspuiter aan het werk te zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij ons bedrijf ben je een belangrijke schakel in het productieproces, jij spuit namelijk onze koffiebranders in een gewenste kleur die de klant heeft gekozen. Op deze manier spuit jij altijd verschillende kleuren en zorg jij altijd voor een unieke koffiebrander. Dit doe je handmatig door middel van hittebestendig spuiten, spatten en natlakken van de machine, onderdelen of accenten.

Na het spuiten zorg je ervoor dat de gebruikte hulpmiddelen weer netjes schoon worden gemaakt. Omdat wij meerdere spuitcabines en spuitersfuncties hebben, zal je ook rouleren met voorbewerkers werkzaamheden. Daarnaast zal je tevens af en toe de kwaliteitscontrole van het spuitwerk uitvoeren. Je komt te werken op een zeer gezellige afdeling met een aantal ontvetters, afplakkers en de teamleider van de afdeling.

Hoe ziet jouw dag eruit?

’s Morgens heb een kort overleg met je teamleider over de werkzaamheden voor die dag. Jouw collega’s ondersteunen jou, zodat jij je volledig kunt richten op het spuitwerk.  Zij halen de gespoten machines uit de cabine en zetten de te spuiten machines voor je klaar. Er heerst een gezellig werksfeer met veel humor op de afdeling!

Waar zijn wij naar opzoek?

Wat kan je van ons verwachten?

Video afspelen

Sollicitatie procedure

Heb je een vacature gevonden waar jij naar opzoek bent? Solliciteer dan via het formulier onder deze vacature. Heb je nog eventuele vragen dan kan je ons gerust bellen op 0315 – 74 50 20. Heb je toch niet kunnen vinden wat je zoekt? Stuur dan een open sollicitatie naar ons met je motivatie.

Na je sollicitatie kijken we zorgvuldig naar je CV en motivatiebrief. We streven ernaar om je binnen twee weken te laten weten of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

Ben jij uitgenodigd voor een gesprek? Dan willen we er op deze manier achter komen of jij geschikt bent voor de functie. Dit gesprek zal met een HR-medewerker en een medewerker van de afdeling waar jij wil gaan werken. Maximaal een week na het gesprek krijg je van ons een reactie.

Het kan zijn dat we nog wat aanvullende vragen hebben over jou of je ambities. In dat geval nodigen we je uit voor een tweede gesprek of voor een meeloopdag. Tijdens de meeloopdag krijg je een nog beter beeld van Giesen. Zo kan je ook goed bepalen of jij jezelf bij ons ziet werken.

Je wordt gebeld of gemaild met het goede nieuws. Dan doen we je een aanbod met een CAO-conform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Welkom bij Giesen!

Wat je collega's zeggen

Klaar om bij Giesen te werken?