Stage Projects

Uur per week

38

Denkniveau

MBO

Locatie

Ulft

Talen

NL / EN / DU
Deel vacature

Table of Contents

Overzicht Meewerkstage Projects

Volg jij een studie in de richting van bijvoorbeeld Junior Manager Internationale Handel of Junior Accountmanager en wil jij graag weten wat Giesen jou te bieden heeft voor een leerzame en leuke stage? Lees dan verder!

Wie zijn wij?

Giesen Coffee Roasters produceert, assembleert en verkoopt koffiebranders. Hier zijn we binnen Giesen trots op; de gehele productie in eigen huis! En dat allemaal met één doel: hoge kwaliteit koffiebranders. Nederlandse nuchterheid en vakmanschap blijken een goede combinatie. Niet voor niets draait Giesen al 15 jaar mee als één van de wereldwijde marktleiders in koffiebranders.

Waarom een stage bij Giesen Coffee Roasters?

Giesen is een innovatief en gedreven bedrijf. Een stage bij Giesen laat je de wereld buiten school zien en zorgt ervoor dat je jezelf beter leert kennen. We investeren graag in jong talent! Naast de verantwoordelijkheden die je als stagiair krijgt, bieden we ook goede en persoonlijke begeleiding.

Wat ga je doen?

Je maakt deel uit van de afdeling Projects. Dit team bestaat uit 3 enthousiaste medewerkers. Als stagiair word je intensief betrokken bij de dagelijkse werkzaamheden. De afdeling Projects bewaakt de interne voortgang van projecten. Daarnaast houden zij de kosten in de gaten en sturen ze bij wanneer zaken niet als verwacht gaan. Ook is de afdeling verantwoordelijk voor de administratieve taken rondom het transport en installatie van onze koffiebranders.

Elk project is anders en heeft zijn eigen uitdagingen, dit zorgt ervoor dat de werkzaamheden binnen het team afwisselend en interessant zijn én blijven.

Je voert als stagiair uiteenlopende taken uit, afhankelijk van jouw interessegebied. Mogelijke taken kunnen zijn:

  • Dealers wekelijks inlichten over de status van de orders;

  • Transportpapieren in orde maken;

  • Betalingen verwerken, zodat jouw collega’s weten welke machines zijn aan- en afbetaald;

  • KPI’s bijwerken;

  • Ondersteuning bieden aan de projectcoördinatoren.

Wat bieden wij jou?

Dit ben jij:

Video afspelen

Wat je collega's zeggen

Klaar om bij Giesen te werken?