Panelenbouwer

Uur per week

38

Denkniveau

MBO

Locatie

Ulft / Dinxperlo

Talen

NL
Deel vacature

Table of Contents

Overzicht Panelenbouwer

Als Panelenbouwer ben je onderdeel van de afdeling elektro. Om een koffiebrander te besturen heb je een besturingskast nodig. Deze wordt in onze elektrohal gemaakt. De afdeling elektro produceert elektronische onderdelen en onderhoudt de elektrotechniek.

Een medewerker verteld: “Om bij Giesen te werken moet je overduidelijk een teamplayer zijn. Samen kom je tot grote prestaties. Maar je moet ook feeling hebben bij het product dat je maakt. Een verantwoordelijkheidsgevoel is belangrijk maar ook passie voor je werk. Je wordt vrijgelaten maar er wordt wel wat van je verwacht”.

Waar krijg jij energie van?

Waar zijn wij naar opzoek?

Wat kan je van ons verwachten?

Video afspelen

Sollicitatie procedure

Heb je een vacature gevonden waar jij naar opzoek bent? Solliciteer dan via het formulier onder deze vacature. Heb je nog eventuele vragen dan kan je ons gerust bellen op 0315 – 74 50 20. Heb je toch niet kunnen vinden wat je zoekt? Stuur dan een open sollicitatie naar ons met je motivatie.

Na je sollicitatie kijken we zorgvuldig naar je CV en motivatiebrief. We streven ernaar om je binnen twee weken te laten weten of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

Ben jij uitgenodigd voor een gesprek? Dan willen we er op deze manier achter komen of jij geschikt bent voor de functie. Dit gesprek zal met een HR-medewerker en een medewerker van de afdeling waar jij wil gaan werken. Maximaal een week na het gesprek krijg je van ons een reactie.

Het kan zijn dat we nog wat aanvullende vragen hebben over jou of je ambities. In dat geval nodigen we je uit voor een tweede gesprek of voor een meeloopdag. Tijdens de meeloopdag krijg je een nog beter beeld van Giesen. Zo kan je ook goed bepalen of jij jezelf bij ons ziet werken.

Je wordt gebeld of gemaild met het goede nieuws. Dan doen we je een aanbod met een CAO-conform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Welkom bij Giesen!

Wat je collega's zeggen

Klaar om bij Giesen te werken?