Engineer EI&A

Uur per week

38

Denkniveau

MBO/HBO

Locatie

Ulft

Talen

NL - EN
Deel vacature

Table of Contents

Overzicht Engineer EI/A

Lijkt het jou een uitdaging om onze besturingskasten efficiënter te ontwerpen in E-plan en installaties te testen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Als Engineer EI&A bestaat je werk uit het innoveren, installeren en testen van zowel oude als nieuwe machines. Af en toe ben je een vraagbaak voor de assemblage- en elektromedewerkers als zij hun storingen niet kunnen oplossen of beantwoord je technische vragen vanuit klanten.

Jouw werkzaamheden als Engineer EI&A bij Giesen Coffee Roasters zullen voornamelijk bestaan uit het E-plan tekenen. Daarnaast ga jij je bezig houden met het innoveren van de hardware, dus het op zoek gaan naar nieuwe technieken die we kunnen inzetten bij ons systeem. Nieuwe hardware test je op functionaliteit en vertaal je naar ons systeem. Daarnaast behoort het doormeten van het systeem/installatie tot jouw taken.

Waar zijn wij naar opzoek?

Wat kan je van ons verwachten?

Video afspelen

Sollicitatie procedure

Heb je een vacature gevonden waar jij naar opzoek bent? Solliciteer dan via het formulier onder deze vacature. Heb je nog eventuele vragen dan kan je ons gerust bellen op 0315 – 74 50 20. Heb je toch niet kunnen vinden wat je zoekt? Stuur dan een open sollicitatie naar ons met je motivatie.

Na je sollicitatie kijken we zorgvuldig naar je CV en motivatiebrief. We streven ernaar om je binnen twee weken te laten weten of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

Ben jij uitgenodigd voor een gesprek? Dan willen we er op deze manier achter komen of jij geschikt bent voor de functie. Dit gesprek zal met een HR-medewerker en een medewerker van de afdeling waar jij wil gaan werken. Maximaal een week na het gesprek krijg je van ons een reactie.

Het kan zijn dat we nog wat aanvullende vragen hebben over jou of je ambities. In dat geval nodigen we je uit voor een tweede gesprek of voor een meeloopdag. Tijdens de meeloopdag krijg je een nog beter beeld van Giesen. Zo kan je ook goed bepalen of jij jezelf bij ons ziet werken.

Je wordt gebeld of gemaild met het goede nieuws. Dan doen we je een aanbod met een CAO-conform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Welkom bij Giesen!

Wat je collega's zeggen

Klaar om bij Giesen te werken?