Content Marketeer

Uur per week

32 - 38

Denkniveau

HBO

Locatie

Ulft

Talen

NL - EN
Deel vacature

Table of Contents

Overzicht Content Marketeer

Wij zijn op zoek naar een marketing professional met een passie voor sociale media en content. Als Content Marketeer zal je verantwoordelijk zijn voor het vertalen van strategische keuzes naar concreet uitgevoerde campagnes en taken. Je gaat nieuwe markten onderzoeken, aanbevelingen maken en de uitvoering en evaluatie van campagnes leiden.

Als sociale media expert hou jij de laatste trends en ontwikkelingen bij en zorgt voor de juiste toepassing ervan. Samen met het sales en marketingteam stel je een operationeel marketingbeleid op voor nieuwe markten en ben je verantwoordelijk voor event marketing en organisatie. Als er kansen zijn voor de afdeling marketing, krijg je de ruimte om trials te draaien en nieuwe concepten te ontwikkelen.

Jouw taken zullen ook bestaan uit het genereren van nieuwe leads. Je zal online en offline campagnes bedenken en beheren en zal verantwoordelijk zijn voor het creëren, analyseren en optimaliseren van content voor onze sociale media kanalen. Je zal een sociale mediastrategie opstellen, beheren en uitvoeren, met name voor nieuwe markten.

Waar krijg jij energie van?

Waar zijn wij naar opzoek?

Wat kan je van ons verwachten?

Zie jij deze vacature zitten? Solliciteer dan onderaan deze pagina!

Video afspelen

Sollicitatie procedure

Heb je een vacature gevonden waar jij naar opzoek bent? Solliciteer dan via het formulier onder deze vacature. Heb je nog eventuele vragen dan kan je ons gerust bellen op 0315 – 74 50 20. Heb je toch niet kunnen vinden wat je zoekt? Stuur dan een open sollicitatie naar ons met je motivatie.

Na je sollicitatie kijken we zorgvuldig naar je CV en motivatiebrief. We streven ernaar om je binnen twee weken te laten weten of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

Ben jij uitgenodigd voor een gesprek? Dan willen we er op deze manier achter komen of jij geschikt bent voor de functie. Dit gesprek zal met een HR-medewerker en een medewerker van de afdeling waar jij wil gaan werken. Maximaal een week na het gesprek krijg je van ons een reactie.

Het kan zijn dat we nog wat aanvullende vragen hebben over jou of je ambities. In dat geval nodigen we je uit voor een tweede gesprek of voor een meeloopdag. Tijdens de meeloopdag krijg je een nog beter beeld van Giesen. Zo kan je ook goed bepalen of jij jezelf bij ons ziet werken.

Je wordt gebeld of gemaild met het goede nieuws. Dan doen we je een aanbod met een CAO-conform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Welkom bij Giesen!

Wat je collega's zeggen

Klaar om bij Giesen te werken?